Név: Draconus_Diablo (Aláírva) · Dátum: 2017.12.19 09:49:16 · Ehhez a fejezethez: Első fejezet

Szia! :)

Most, hogy már van folytatása is, úgy döntöttem, újraolvasom ezt az imádni való történetet. És még mindig az. Mármint imádni való. Edet nagyon sajnálom Al halála miatt, elveszítette az édesanyjuk után azt a másik embert is, aki fontos volt neki. :( Amiért természetesen magát hibáztatja. A temet?s jelenetnél kirázott a hideg. Aztán a kastély leírása még mindig nagyon tetszik, a hattyús szök?kútba ismételten beleszerettem, nekem is kell egy olyan ide a kertbe. Meg egy Envy a házba. :) (Egyébként az jutott az eszembe, hogy nem valami rendszeret? homonculus, ha olyan por van. XD) És hát nyilván nem maradhatott el a gúnyos beszólás Ed termetére vonatkozóan, amin megintcsak jót vigyorogtam. XD Továbbra is nagyon imádom ezt a sztorit. *.*

"És persze, aki élve és sértetlenül jön vissza a" ... itt lemaradt a mondat vége. És itt is: "hogy Riza Hawkeye hadnagy áll" ... meg itt utána a párbeszédek végén. Majd nézd meg a többi fejezetet is, bár úgyis hamarosan elolvasom azokat is. ;)

Üdv: D_DSzerz? válasza::

Hali drága!

Örülök, hogy még mindig tetszik ez a kis történetem. Igen, szegény Ed, az anyukája után a testvérét is elveszítette. Amúgy Al halálának körülményeir?l és a gyászról majd a második kötetben lehet többet olvasni. Itt inkább Ed és Envy történetére és a nyomozásra koncentráltam, mint Ed bels? vívódásaira. 

Amúgy egy ilyen kastélyban én is szívesen laknék, Envy meg nem fordított sok gondot a takarításra. Minek is? ? csak azokat a szobákat takarítja, ahol lakik. És a gúnyos beszólások ugyebár maradnak, kedvenc homonculusunk nem hazutolja meg magát egy cseppet sem.

Azok a hülye mondatvégi szavak! Amikor bemásoltam a történetet Libre Office-ból, folyamatosan lehagyta ?ket, én viszont pótoltam. Na, akkor mégis megint lehagyta. Köszi, hogy szóltál!
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.