Név: Ari (Aláírva) · Dátum: 2017.12.23 13:31:09 · Ehhez a fejezethez: Csak még egy esélyt kérek!

Nagyon bájos, nagyon aranyos, nagyon szívmelenget?. A Rumbelle írásaidat általában nagyon szoktam szeretni, valahogy meg tudod ragadni a legszerethet?bb aspektusát ennek a párosnak, jól esik olvasni róluk.Szerz? válasza::

Szia Ari!

Köszönöm szépen a kritikát, és örülök, hogy tetszett a kis novellám. Én is szeretem a Rumbelle párost, és próbáltam valami kis fluffot írni velük. Oké, nem új novella, de ez van. Még van ott ám, ahonnan ez jött. :)
Név: Michelle M (Aláírva) · Dátum: 2017.12.23 08:02:45 · Ehhez a fejezethez: Csak még egy esélyt kérek!

Szia!

Régebben nagyon szerettem a OUAT-t és nekem is Rumbelle volt a kedvenc párosom! Annyira jól ki vannak találva...

A történeted nagyon szép volt, átéreztem Rumple fájdalmát és csalódottságát, ahogy Belle félelmei is. Külön öröm volt, hogy végül Happy End lett, mert hát a h?söknek kijár :) 

Remélem, hasonló témában még olvashatok majd t?led!Szerz? válasza::

Halihó!

El?ször is, nagyon szépen köszönöm a kritikát, és nagyon örülök, hogy tetszett a novellám. Van ám még, ahonnan ez jött, mert az évek során elég sok OUAT-novellát írtam. Jó, annyit nem, de jó párat mindenféle párosítással. Oké, kivéve EmmaXHook, mert Hookot nem szeretem, mióta átment nyálas szépfiúba, Emmával meg nem tudom ?ket elképzelni. 

Rumple szerintem mindig próbált megjavulni, és a végén ugye sikerült is neki. De hosszú és nehéz út volt, amelyen gyakran eltévedt, de mindig volt valaki, aki segítsen neki és tartsa benne a lelket. Belle pedig, akárhányszor is csalódott a férjében, mindig szerette és kitartott mellette. Csak az írók ne szívóztak volna ennyit velük!
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.