Név: Andro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.22 19:36:19 · Ehhez a fejezethez: I. rész

Halihó!


Muszáj itt is elmondanom, hogy nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon imádom a ficedet! És alig várom a folytatást, mert tényleg fantasztikus. Ahogy Envy sütit süt, pedig nem is várja Alékat, hiszen jönnek ők anélkül is. Meg ahogy Ed a fát díszíti, és nem tudja feltenni a csúcsdíszt. Az valami hatalmas, és Envyt okolja, hogy biztos másik fát tett a helyére. Egész végig vigyorogtam rajta. 


Aztán hirtelen már nem vigyorogtam, amikor Envy elkezdett félni, és bepillantást engedtél a belső gondolataiba. Igen, szegény retteg, hogy Ed egy nap talán megunja őt, elhagyja, vagy kidobja a házból mert Envy... hát Envy. Pedig ha tudná, hogy Ed pont olyannak szereti, amilyen, hogy nem is tartja Envyt házi szörnyikének, hogy törődik vele és az életét adná érte. De meg lehet érteni, hogy Envy fél, hiszen négyszáz éven át hallgatta, hogy ő nem érdemel szeretetet, nem lehet őt szeretni és a homonculusoknak úgysincsenek érzéseik, igényeik, nincs lelkük, ők csak gyilkos szörnyek, akik nem érdemelnek semmi jót. 


Remélem, azért Envy nem tűnik el, mert Ed biztosan utána menne, hogy megkeresse és hazahozza az ő drága homonculusát, aki nélkül nem tud élni. Szerző válasza::

Szia! :)

Örülök, hogy ennyire nagyon-nagyon imádod, és hogy itt is elmondtad. :) Envy még magának sem vallja be, de egy gondoskodó alkat, tényleg, és bár nem várja Alékat, de Ed miatt bármire képes. Jah, és igen, vicces, hogy Ed kinézi Envyből, hogy másik fát tett az eredeti helyére, régebben nyilván meg is csinálta volna. XD

Egyébként a következő részben árnyalódik a kép - és tudom, szánom bánom bűnöm, hogy nem sikerült megírnom a két ünnep között, de igyekszem minél hamarabb hozni a folytatást. Envy szegény nehezen tud, sőt nem is igazán tud szabadulni azoktól a gondolatoktól, amiket Dante sulykolt belé, és lehetetlenség is lenne, elvégre négyszáz évnyi gyötrelem áll szemben néhány hónappal, és a változás útja nemcsak rögös, hanem szúrós, tövises bokrok akadályozzák a tovahaladást, vagy... késztethetik akár visszafordulásra, elmenekülésre. Ed biztosan utána menne, a kérdés csak az, hogy megtalálná-e, hiszen Envy alakváltó, a lételeme a rejtőzködés. És persze az is kérdés, hogy Envy eltűnik-e egyáltalán.

Nagyon szépen köszönöm a véleményt, és bocsi, hogy csak most sikerült válaszolnom. ;)

Üdv: D_D
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.