Név: Andro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.23 13:12:48 · Ehhez a fejezethez: Tudjátok, én nem akartam, hogy ez legyen a végén...

Hali!


Ezt a novelládat nemcsak olvastam, de kritizáltam is Wattpadon. Örömmel látom, hogy ide is feltetted, mert valóban említésre méltó írás. Én sajnos még csak a Végjáték első kötetét olvastam valamikor nagyon régen, még főiskolás koromban. De ez az írás segít helyretenni sok mindent, és örülök, hogy betekinhettem Ender gondolataiba. Mindig is szörnyűnek találtam, hogy a gyerekeket így manipulálták a háborúra, ahol valójában nem is a hangyok voltak az ártó, ellenséges faj, hanem maga az ember.Szerző válasza::

Szia!

Köszönöm a véleményt :) Maximálisan egyetértek. Ahogy a novellában is igyekeztem érzékeltetni, Ender tragédiájában mindig az rázott meg, hogy igazából nem volt választása, annyira manipulálták, hogy képtelen lett volna más utat választani. És tényleg külön borzasztóvá teszi az egészet, hogy gyerekeket használtak fel erre. Egyébként jó szívvel ajánlom a további köteteket is, én az egész sorozatot nagyon szeretem :)
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.