Név: Annaimon (Aláírva) · Dátum: 2018.01.03 13:59:08 · Ehhez a fejezethez: 1. fejezet

Sziamia! 

Nos, gondoltam két tétel kidolgozása között felugrom, és megnézem a friss történeteket. Szeretem a vámpír témát, meg a szerelmet is, rajongók a klasszikus romantikáért, úgyhogy úgy voltam vele "eh.. ha nem is fogott meg az ismertető olvassuk el". Annyit biztosan mondhatok, hogy a jövőben követni szeretném a történetet, mert kíváncsi vagyok mit fogsz kihozni belőle. Eddig elég sok a tipikus, gyakra használt elem, mint az új diák, vámpírok emberek között. gazdag-szegény ellentét, én más vagyok mint mindenki más itt, stb. Ezekkel semmi baj sincsen, ha az ember a végére valami egyedévi tudja ezt formálni, úgyhogy izgatottan várom, te hogy fogsz élni ezekkel. :) Szóval a sztori még csak most indul, igen, de elég volt ahhoz, hogy én kövessem a jövőben. 

Nos a másik. Jó tanácsként szerintem kérj fel egy lektort, hogy nézze át ha végeztél. Apró hiba a vesszőhibák (ezek amik rám is 100%ban jellemzőek, ezért kerestem fel lektort) amiket könnyű orvosolni, de az ikes igék használata pár helyen elcsúszott, meg, egy-két helyen stílustörés van, ami engem pl teljesen kizökkentett. Szóval megy a narráció, elképzelem, ahogy esik az eső, hogy a lány távolabb ül, a kis szócsatát, teljesen jól meg van fogalmazva, aztán egyszercsak "nagypofájú" és ez engem teljesen kirántott. Lehet, te direkt így akartad, hogy kizökkentse az embert, vagy ezzel is jellemezze a karaktert, nekem nem jött úgy át. 

Nos, hojajajj elég szép kis regény idetermeltem neked. Remélem használható dolgokat írtam le neked, és nem veszed zokon, mert nem az volt a cél, hanem hogy, kulturáltan leírjam a véleményem. 

Várom a következő fejezetet :) 

Hihellohey: AnnaimonSzerző válasza::

Szia!
Köszönöm szépen a kritikát, nem hittem, hogy ilyen gyorsan kapok! :) Remélem a jövőben is úgy tudok majd írni, ami elnyeri a tetszésedet. ^^ 
Lektoron egy ideje gondolkodok, csak sosem tudtam kinek, hol kéne írnom, de végül megkértem az egyik barátnőmet, aki elvállalta. 
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.