Kritikák a(z) Veszteség nélkül

Név: Andro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.27 17:09:11 · Ehhez a fejezethez: Harmadik fejezet - Menni, vagy maradni?

Hali!


Aranyos fejezet volt, és tudtam, hogy Harry úgyis megy. Nekem kissé összeszedetlennek t?nik a történeted, túl gyorsan ugrálsz ide-oda, néha nem lehet követni a gondolatmeneted. De amúgy nem rossz történet, csak dolgozd ki rendesen.
Név: Andro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.27 17:04:40 · Ehhez a fejezethez: Második fejezet - A szív zenéje

Hali!


Nem rossz fejezet, bár nekem egy kissé fura, hogy Harry egyb?l belezúgott Pitonba most, hogy már tudja róla az igazat. Kissé légb?l kapott és elkapkodott lett ez a szál. Mintha csak azért írtad volna bele, hogy gyorsan túless rajta, ezért én elég hiteltelennek érzem Harry érzéseit. Szerz? válasza::

Ki fog derülni minden, amikor kell :) Köszi a kritikát :)
Név: Zakuro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.26 01:40:07 · Ehhez a fejezethez: Első fejezet - Fehér bánat

Folytit! Egyébként egy kis segítség: ne hagyj ennyi godolatjeles mondatot árván egymás után, mert könnyen belegabalyodhat az ember! Körülbelül 1-2 gondolatjeles rész után hagyj ki üres helyet, de utánna minimum kétszer írd le, hogy ki mondta ;) Sokkal átláthatóbb! Szerz? válasza::

Szia!

Nem értem, hogy mire gondolsz :) Szerintem teljesen egyértelm?, hogy ki melyiket mondja. :) Persze, jön a folytatás.
Név: Andro (Aláírva) · Dátum: 2017.12.15 19:27:58 · Ehhez a fejezethez: Első fejezet - Fehér bánat

Halihó!

 

Bár nem vagyok egy nagy HP-fan, a HarryXPiton történeteket sem igen csípem, de ezzel próbát tettem. És az els? fejezetet látva, nem bántam meg. Nagyon jól adod a könyvek hangulatát, és kíváncsi vagyok a fejleményekre. Jó a fogalmazás, bár a fejezet lehetne hosszabb, mert olvastam volna még. Szerz? válasza::

Köszönöm, hogy kipróbáltad :) Azt hizsem végre a válasz is m?ködik :) Az els? fejezetet mindig rövidre sikerül megírnom :) Köszi a kritikát! :)
Név: Rekush-chan (Aláírva) · Dátum: 2017.12.15 16:20:52 · Ehhez a fejezethez: Első fejezet - Fehér bánat

Ugyan csak azért írok kritikát, hogy teszteljem a funkciót, attól még elolvastam a fejezetet ;) Nem az én asztalom ez a páros, de azért tetszett.
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.