Név: Virginia Marettoni (Aláírva) · Dátum: 2018.02.08 22:10:55 · Ehhez a fejezethez: Az első küldetés

Szia, Nala!

Ez eszméetlen jóra sikeredett. Nem okoztál túl nagy meglepetést, de vicces, vidám,hangulatos kis történetet kaptam, ami kicsit szebbé teszi a szürke hétköznapjaimat. Ha jól sejtem, még csak ez után fognak úgy igazából beindulni az események. Aominét kezdem megkedvelni, annak ellenére, hogy egy igazi tahó paraszt tud lenni, és itt egy SPOILERVESZÉLY táblát ki is rakok magamnak,aki még nem látta végig, ne olvassa tovább a kritikám :D

(jó tudni, hogy a maszkon túl, amit mutat a karakter, nem egy rossz személyiség). 

Nagyon, de nagyon várom  folytatást.
Név: Virginia Marettoni (Aláírva) · Dátum: 2018.02.08 21:30:15 · Ehhez a fejezethez: Az alku

Szió ismét, Nala!

Na, ez a fejezet már sokkal jobb, lendületesebb, gördülékenyebb a fogalmazás, egyszer sem akasztott meg. Gyakorlatilag végig vigyorogtam, mint a tejbetök... Hikaru nagyon jó kis karakter. Egyelőre Akashira emlékeztet picit a szadizmusával, és tetszik, hogy szinte élővé teszik a kis kiszólásai, a sajátságos fogalmazási módja. nem omlik egyből a canon karakterek karjaiba, és ez így pont jó. Márvárom, hogy több szereplő is megjelenjen a canonok közül, mert a Touo akadémia kosárcsapatában vannak ám érdekes egyéniségek, akikről szívesen olvasnék többet, a te megfogalmazásodban. =) És persze, Hikaruékról is alig várom, hogy többet tudjak meg.
Név: Virginia Marettoni (Aláírva) · Dátum: 2018.02.08 21:18:03 · Ehhez a fejezethez: Tudsz titkot tartani?

Kedves Naladin!

Bár döcög néhol a fogalmazásod, egyáltalán nem zavaró a mértéke. Néhán helye picit máshogy fogalmaztam volna, de így is elfogadható ez így, egy amatőr fanfic-oldalon. A tartalommal lekenyereztél így is, KNB - nem lehet betelni vele. Bár Aomine nem egy kedvenc szereplőm, és eléggé kezedőcske vagyok, még újra meg kell néznem az 1. és 2. évadot, nem világos minden részlet, de... a fic nagyon jó volt. Egyelőre semmi jelét nem mutatják az OCk a Mary Sue-jelenségnek, és a látványos szójátékok is szépen pörögtek. A Colosropin hangosan felvihogtam a gép előtt. szerencse, hogy a szobm a lakásunk keletivégében van, így nem nagy az áthallás :D 

Felvezetőnek ez tökéletesen megteszi, én már epedve várom, mi lesz a vége. <3 
Név: Sky (Aláírva) · Dátum: 2018.01.05 20:17:28 · Ehhez a fejezethez: Tudsz titkot tartani?

Szia!

Örülök, hogy belefutottam ebbe a KnB fanficcbe, már a leírása nagyon megfogott. Tetszett, hogy leírtál jó pár szereplőt, de olyan sejtetően, mégis adva valamit, amivel megfogtad az embert. (Engem legalábbis biztosan :D ) 

Nagyon tetszik a fogalmazási stílusod, ahogy felvázolod a dolgokat, nem viszed túlzásba a dolgot, s tökéletesen követhető. Jól felvezetted a dolgokat, én mindig nehéznek éreztem egy jó kezdő fejezetet összehozni, ami érdekes, s az olvasót arra biztatja, folytassa csak. Nem nagyon az elején kezdted, de nem is vágtál igazán bele, tökéletesen megtaláltad az aranyutat. 

Eddig nagyon tetszett, remélem még bőven olvashatom a kibontakazó szálakat! :) 

Sky
You must bejelentkezs (regisztrci) to review.