A szőke alkimista és az irigy homonculus by Andro

Nyomtató


Ismertető:

Szépség és a Szörnyeteg történet Fullmetal Alchemist köntösbe csomagolva, Edward ElricXEnvy/Irigy párosítással. Az utóbbi időben rendszeresen tűnnek el emberek egy erdei kastély környékén. Mivel a helyzet súlyos, Roy Mustang ezredes Edet bízza meg a feladattal. A fiúnak ugyan megvan a maga problémája egy nemrég őt ért tragédia miatt, ám vállalja az ügyet. Ám amikor megérkezik a kastélyba, és találkozik annak különös lakójával, nem mindennapi események veszik kezdetüket. A fanfiction a 2003-mas animét veszi alapul Envy külsejét és múltját illetően. Valamint én megtartottam a homonculus angol nevét, mivel a magyar nekem nem jön be.


 


Borítókép


Korhatár: R [Kritikák - 1] starstarstarstarstar
Kategóriák: Anime, Anime > Fullmetal Alchemist
Szereplők: Edward Elric, Envy/Irigy, Kain Fuery, Pinako Rockbell, Riza Hawkeye, Roy Mustang, Van Hohenheim, Vato Falman, Winry Rockbell
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, Felkavaró tartalom, OOC karakter(ek), Pre-slash
Jellemzők: Nincs
Műfaj: Akció/Kaland, Angst, Dráma, Humor, Hurt/Comfort, Romantikus, Sötét
Párosítás: Edward x Envy/Irigy (Slash)
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 12 | Befejezett: igen | Szavak száma: 36449 | Megtekintés: 1271
Feltöltve: 2017.12.15 | Frissítve: 2017.12.28


1. Első fejezet by Andro [Kritikák - 1] starstarstarstarstar (2553 words)

2. Második fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3423 words)

Ed összecsap a furcsa teremtménnyel, ami váratlan eredményhez vezet. Eközben bepillantunk Winryékhez, valamint Riza Hawkeye is nyugtalanító dolgokat tud meg az eltűnésekkel kapcsolatban.


3. Harmadik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2967 words)

Némi súrlódás támad Ed és Envy között, amikor újra összeakaszkodnak. Ed pedig úgy dönt, ideje elkezdenie a saját kutatását. Eközben Kain Fuery őrnagy és Vato Falman altiszt Riza Hawkeye utasításait követve egy nem túl kellemes küldetésre indulnak.


4. Negyedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3420 words)

Edward elkezdi a kutatását a kastély könyvtárában, ahol egy már elfeledettnek hitt emlék tör rá. De igen érdekes dolgokra is bukkan. Envy eközben sokkoló felfedezésre jut Edwardot illetően. Fuery és Falman pedig kérdezősködni kezdenek a helyi legendák felől, ám... Felkavaró tartalom csak említés szintjén fordul elő a fejezetben, amelyhez részben szükséges az anime ismerete!


5. Ötödik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3152 words)

Kisebb nézeteltérés támad Ed és Envy között, amelyet a felek később igen sajátosan tisztáznak. Eközben Riesenboolban Winry Pinako minden tanácsa ellenére úgy dönt, ideje tennie valamit.


6. Hatodik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2792 words)

Ed válaszokat akar Envytől, de aztán egy igen meglepő felfedezésre jut. Bepillanthatunk Envy egyik múltbeli emlékébe, amely nem éppen vidám. Fuery hadnagy és Falman altiszt pedig végre döntésre jutnak egy kérdéssel kapcsolatban.


Egyébiránt elérkeztünk a történet feléhez!


7. Hetedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2786 words)

Öt nap telt el az ominózus konyhai eset óta, amikor újabb esemény zavarja meg a kastélyt. Ed pedig rájön Envy egyik titkára. Eközben Winry egy beszélgetés keretében próbál tisztába jönni az érzéseivel egy bizonyos személyt illetően.


8. Nyolcadik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2563 words)

Ed mindent megtesz, hogy megállítsa Envyt, aminek nem várt következményei lesznek. Eközben a Parancsnokságon Roy Mustang lába alatt egyre forróbbá válik a talaj, mialatt egy új, egyben ismert idegen is felbukkan a városban.


9. Kilencedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2935 words)

Ed végre megismeri Envy múltját, ami mindkettőjüket felkavarja érzelmileg. Eközben Roy Mustangnak nem várt látogatója akad, aki érdekes dolgokat mesél az ezredesnek.


10. Tizedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2845 words)

Envy olyan döntést hoz, ami alapjaiban változtatja meg a közte, és Ed között kialakult helyzetet. A kisvárosban Vato Falman és Kain Fuery a legutóbbi támadást tárgyalják ki, mialatt Roy Mustang Riza Hawkeye, von Hohenheim és egy váratlan utas társaságában elindul, hogy megmentse az Acél alkimistát a "borzalmas szörnyetegtől".


11. Tizenegyedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3248 words)

Ed teljesen letargiában van, miután Envy elküldte. Ám amikor megérkezik Roy Mustang, Ed nem képes türtőztetni magát. Azonban történik valami, ami...


12. Tizenkettedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3765 words)

Ed kétségbeesetten tart a kastély felé, miközben Roy Mustang, Riza Hawkeye és Hohenheim arra készülnek, hogy végezzenek Envyvel. Vajon Ed időben érkezik, hogy megmentse a homonculust?