Lombhullás by Ari

Nyomtató


Ismertető:

Négy rövid jelenet, Okita Souji kapcsolatáról a gyerekekkel. A Shieikan fiatal oktatója, a Roshigumi kellemetlen természetű tagja, a Shinsengumi első osztagának kapitánya, majd a tüdőbajban haldokló fiatal szamuráj a kezdetektől jól szót ért a gyerekekkel... jobban is talán, mint a felnőttekkel. Hol önmagát, hol reményeit látja bennük, miközben halad a vég felé...

A Hakuoukiban is láthattuk, hogy Souji szívesen játszott gyerekekkel, és történelmileg is tudni, hogy valóban kedvelte őket, ezért döntöttem úgy, hogy ebben a oneshotban erre helyezem a hangsúlyt. A jelenetek közül az egyik megtalálható a Sekkarokuban (illetve az egyikhez nagyon hasonló a fő sorozatban),  ezen kívül még a Reimeiroku ismerete nem árt az olvasáshoz.

A Hakuouki játék és anime jogos tulajdonosaikhoz tartoznak, én ezzel a novellával semmi pénzt nem keresek. Az írás megjelent olvasható a Wattpadon is az alábbi linken:
https://www.wattpad.com/story/128320337-lombhull%C3%A1s


Korhatár: R [Kritikák - 1] starstarstarstarstar
Kategóriák: Anime, Anime > Hakuouki
Szereplők: Okita Souji
Figyelmeztetések: nincs
Jellemzők: IC, Novella, One-Shot
Műfaj: Angst, Történelmi, Tragédia
Párosítás: nincs
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 1 | Befejezett: igen | Szavak száma: 3210 | Megtekintés: 60
Feltöltve: 2017.12.15 | Frissítve: 2017.12.15


Megjegyzések a történethez:

Noha konkrétan egy figyelmeztetést sem tartottam indokoltnak, a főszereplő egészségi állapota, és ebből adódó lelkiállapota miatt emeltem a történet korhatárát R-re, van, akinek felkavaró lehet.


1. Lombhullás by Ari [Kritikák - 1] starstarstarstarstar (3210 words)