Homonculusszal az élet by Andro

Nyomtató


Ismertető:

A szőke alkimista és az irigy homonculus történetem folytatása, ergo második kötete! Ed kihozta Envyt az erdőből, és úgy dönt, hogy megmutatja a világot szeretett homonculusának, amely nem mindenkinek tetszik. Envy még bizonytalan az Ed iránti érzéseiben és minden másban is, és miközben a páros kezdi jobban megismerni egymást, sok dologra jönnek rá emberekről és homonculusokról egyaránt. De vajon két sérült lélek képes-e meggyógyítani egymás szívét, vagy végül belerokkannak?


Korhatár: R [Kritikák - 0]
Kategóriák: Anime, Anime > Fullmetal Alchemist
Szereplők: Edward Elric, Envy/Irigy, Izumi Curtis, Pinako Rockbell, Sig Curtis, Solf J. Kimblee, Winry Rockbell, Wrath/Harag (FMA)
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, Erotikus tartalom, OOC karakter(ek), Slash / Boys Love
Jellemzők: Nincs
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Angst, Dráma, Fluff, Humor, Hurt/Comfort, Romantikus, Sötét
Párosítás: Edward x Envy/Irigy (Slash)
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 11192 | Megtekintés: 260
Feltöltve: 2018.01.01 | Frissítve: 2018.02.13


1. Első fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2352 words)

Envy Ednek hála elhagyta az erdőt, és a kis csapat a katonákkal kiegészülve egy fogadóban pihen. Envy pedig elgondolkodik arról, mi is várhat rá egy idegen és ijesztő világban.


2. Második fejezet by Andro [Kritikák - 0] (2768 words)

Envy Ed társaságában végre elhagyja a kisvárost, és életében először vonatra száll. Ám a vidám vonatozás nem várt eredménnyel zárul.


3. Harmadik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3049 words)

Envy magányosan bandukol a városban, arra gondolva, hogy Ed elhagyta. Eközben Ed egy olyan embertől kér segítséget, akit a háta közepére sem kíván. De vajon mibe fog ez kerülni kedvenc, mélynövésű alkimistánknak?


4. Negyedik fejezet by Andro [Kritikák - 0] (3023 words)

Ed még mindig kétségbeesve keresi Envyt, aki eközben elsüllyed az önsajnálatban. Meg valami másban is, ami igen veszélyes lehet mindenkire nézve. Archer katonái pedig, ha vonakodva is, de elhatározzák magukat.