A bátyám egy akatsukis?! by Naladin

Nyomtató


Ismertető:

Ayame egy tizenhat éves, rendkívüli képességekkel rendelkező lány, aki a falujában működő Anbu vezetőjének a helyetteseként tengeti mindennapjait. Papírok aláírása, rendezése, új tagok kiképzése... Munkája elég unalmasnak mondható.

Egy rég nem látott ismerős érkezésévek azonban minden megváltozik, a lány élete fenekestül felfordul. A világ legveszélyesebb bűnszervezete Ayame titkos erejének elnyerése érdekében elszakítja őt otthonától, a szeretteitől. Ennek negatív következményeit félretéve főhősünk csak egy dologra tud gondolni: mindent meg kell tennie azért, hogy felülkerekedjen elrablóin és belülről pusztítsa el a szervezetet.

A terv tökéletes is lehetne, csakhogy idővel Ayame szembesül a ténnyel: az Akatsuki tagjai mégsem olyan kegyetlenek, mint azt eddig gondolta.

Vajon mitől változik meg a véleménye?
Ki lehet az a titokzatos múltbéli alak, akinek a hatására elfogadja hányatott sorsát?Mit akar tőle egyáltalán a világ legerősebb bűnbandája?

Kiderül a történetből! :) 

Jó szórakozást!


Korhatár: R [Kritikák - 1] starstarstarstarstar
Kategóriák: Anime, Anime > Naruto
Szereplők: Akasuna no Sasori, Hidan, Hoshigaki Kisame, Kakuzu, Konan, Pein, saját szereplő(k), Uchiha Itachi, Zetsu
Párosítás: Nincs
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, Gyilkosság, Szereplő halála
Jellemzők: Nincs
Műfaj: Akció/Kaland, Dráma, Paródia
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 4 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 12886 | Megtekintés: 980
Feltöltve: 2018.01.03 | Frissítve: 2018.01.21


Megjegyzések a történethez:

Ezt a történetet vagy ezer éve kezdtem el AFS-en, azóta sok fejezet elkészült, de az AFS megszűnésével új helyet kellett keresnem a történetnek. Pár fejezet fent van Merengőn, de gondoltam, ide is feltöltöm őket, hátha kedvet kap valaki hozzá. :)


1. Egy ismerős árny by Naladin [Kritikák - 1] starstarstarstarstar (3673 words)

2. Miért nem jöttél vissza? by Naladin [Kritikák - 0] (3137 words)

Kiderül, ki a titokzatos idegen és miért épp most jelent meg. Ayame még nem is sejti, hogy élete ettől a naptól kezdve fenekestül felfordul...


3. Anya! by Naladin [Kritikák - 0] (3453 words)

Míg a két testvér a faluban sétálgat, otthonukat és édesanyjukat komoly veszély fenyegeti...


4. Belépni az Akatsukiba? Soha! by Naladin [Kritikák - 0] (2623 words)

Ayame az Akatsuki rejtekhelyén ébred. Hidan képtelenséget kér tőle. Beszélgetésük során főhősünk olyan információkra tesz szert, melyekről eddig álmodni sem mert volna...  Múltbéli titkok törnek a felszínre, ezzel ténylegesen elindítva a történet egyik fő szálát.