Rocksuli by missy

Nyomtató


Ismertető:

Mit tehet egy tizenhét éves, nagyvárosi lány, ha az anyja lepasszolja Konohába a plázacica unokatesójához, akivel már évek óta nem is beszélnek?

Miyu hat éve gitározik.
Hamar kiderül, hogy az új iskola is tele van tehetséges zenészekkel. Ott van például az Akatsuki nevű rockbanda, akik már három éve minden alkalommal megnyerik az iskola tehetségkutató versenyét, és éppen új gitárost keresnek. Naná, hogy felfigyelnek az új diákra, csakhogy Miyu végül mégis visszautasítja őket. Kezdődik az ellenségeskedés, főhősünk pedig eltökéli, hogy kiáll az Akatsuki ellen, ezért alapít egy saját rockbandát azzal a szent elhatározással, hogy idén ők nyerik meg a tehetségkutatót.

Az igazi problémák azonban akkor kezdődnek, amikor feltűnik egy rejtélyes idegen, aki egyre kegyetlenebb módszerekkel próbálja tönkretenni Miyu új életét Konohában.


Korhatár: PG-13 [Kritikák - 0]
Kategóriák: Anime, Anime > Naruto
Szereplők: Aburame Shino, Akimichi Chouji, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoshigaki Kisame, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Iwa no Deidara, Jiraiya, Kakuzu, Konan, Maito Gai, Namikaze Minato, Nara Shikamaru, Orochimaru, Pein, Rock Lee, Sai, saját szereplő(k), Senju Tsunade, Subaku no Gaara, Subaku no Kankuro, Subaku no Temari, Tenten, Uchiha Itachi, Uchiha Obito, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamanaka Inoichi, Zetsu
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet
Jellemzők: AU, Mary Sue
Műfaj: Általános, Humor, Romantikus, Thriller
Párosítás: Nincs
Kihívás:
Sorozat: Nincs
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 5183 | Megtekintés: 20
Feltöltve: 2018.02.07 | Frissítve: 2018.02.09


Megjegyzések a történethez:

 


1. Miyu Konohában by missy [Kritikák - 0] (2105 words)

Köszönöm szépen azoknak, akik végigkövették AFS-en Miyuék kalandjait. Az első pár fejezet még 2010-ben íródott, nem szerettem volna teljesen átírni az egészet, de azért igyekeztem felhozni legalább vállalható szintre.
A történetet a Merengőn is vezetem, de azok után, ami az AFS-el történt, úgy döntöttem, nem bízom a véletlenre, és a biztonság kedvéért kell egy másik hely is, ahova feltölthetem. Remélem, tetszeni fognak az új és régi fejezetek. :)


2. Akatsuki koncert by missy [Kritikák - 0] (3078 words)