Szerzői név: Ari [Kapcsolat]
Valódi név:
Tagsági szint: Tag
Regisztrált: 2017.12.15
Weboldal: http://todaywiggin.gportal.hu/
Beta-reader:

Nagy sci-fi rajongó vagyok, az animés világba pár éve csöppentem csak bele, de igencsak megragadott. Lelkesen írok fanfictionöket sokféle témában, jelenleg eléggé beszippantott a szamurájkori japán világa, hogy írjak néhány történelmi témájú ficet az Edo-Meiji korban, tehát alkotok Hakuouki témában, illetve a Mononoke c. animéhez kapcsolódva.


Ezen kívül animék közül nagy kedvenceim még az Attack on Titan, a Death Note, a Death Parade és a Naruto. Animéken kívüli fandomok közül a Star Wars-Star Trek-Stargate triumvirátus büszke rajongójának vallom magam, regények közül pedig imádom a Végjáték szériát, a D?nét, illetve az orosz sci-fi irodalmat. Videójátékok világában nincs nagy tapasztalatom, de a Myst sorozat nagyon kedves a szívemnek.


Írok saját történeteket is, de azokat más felületeken, más néven osztom meg, így ide csak fanfictionöket töltök fel. Az írásaim kevéssé humorosak, inkább a drámát, a mély érzéseket részesítem el?nyben, így a fanfictionjeim is általában komorabb hangulatúak. Nagyon hálás vagyok a kritikákért, és értékelem a negatív, épít? kritikát, nem sért?döm meg rajta, így nagyon köszönöm mindenkinek, aki elolvassa a munkáimat, és ír hozzájuk egy részletesebb véleményt, mert hatalmas segítség!


Kapcsolat a szerzővel:Írd be a biztonsági kódot amit látsz:
Kitöltetlen mezők jelzése. Kérlek légy tisztelességteljes és udvarias, mikor írsz a szerzőnek.