Szerzői név: Laylaah [Kapcsolat]
Valódi név:
Tagsági szint: Adminisztrátor
Regisztrált: 2017.12.17
Weboldal:
Beta-reader:

'95-ös évjárat vagyok, ami egyesek szerint szerencsés, de nem tudom...


Jelenlegi munkahelyemen igyekszem nem öngyilkossá vagy gyilkossá válni egy leejtett vagy rosszul használt késtől, és nem megmérgezni senkit a munkám eredményével. Egyelőre sikeresen.(Ha valaki nem értette: szakács vagyok. :P )


12 évesen kezdtem írni, amit akkoriban még az irodalomtanárnőm javítgatott nekem, ha megkértem rá, ma már én javítom mások munkáit, ha megkérnek rá. Bárkinek segítek, de csak akkor kérj meg, ha nem félsz attól, amit esetleg visszakaphatsz. Alapos és kegyetlen vagyok.Manapság főként slash témában alkotok, de időnként előkerül egy-két aranyos kis történet, ami nemhogy nem slash, de tőlem szokatlanul még a 12-es korhatárt sem éri el... Ettől még én is megijedek, mert tudom, hogy nem az én stílusom a cuki kis szösszenetek gyártása. Sokkal inkább a 18+, BDSM, alkalmanként nemi erőszak, tabudöntés. Ezekért nem kérek elnézést, de kéretik mindenkitől komolyan venni a figyelmeztetéseket!Történetek by Laylaah

Eldirie - Az arany szemek titka by Laylaah

Korhatár: R [Kritikák - 3]
Ismertető:

Az emberek kegyetlenek. Egymással, az állatokkal, a természettel. Vajon mi történne, ha rátalálnánk egy fajra, akik a hegyekben élnek, békében, harmóniában a természettel?

Évekkel a háború után, amit ez emberek az elfek ellen vívtak, és amit utóbbiak elveszítettek, látszólagos béke honol. Mégis, ha a felszín alá nézel, rájössz arra, hogy ezek a békés lények azóta folyamatosan szenvednek, elnyomják, rabszolgaként tartják, adják-veszik őket. Megvetik, gyűlölik őket.


Kategória: Egyéb > Saját regény
Szereplők: saját szereplő(k)
Párosítás: Nincs
Figyelmeztetések: Erotikus tartalom, Felkavaró tartalom, Slash / Boys Love
Jellemzők: Nincs
Műfaj: Dráma, Fantasy
Sorozat: Nincs
Kihívások:
Fejezetek: 3 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 16471 | Megtekintés: 926

[Report This]
Feltöltve: 2017.12.18 | Frissítve: 2017.12.18