Szerzői név: maya110 [Kapcsolat]
Valódi név:
Tagsági szint: Tag
Regisztrált: 2017.12.15
Weboldal:
Beta-reader:

Üdvözöllek a profilomon! :D Régen is fent voltam, a jó öreg AFS-en, és imádtam az itteni emberek "világaiban" elmerülni. Jó magam is próbálkoztam írással, az Every breath you take c. Narutos fanfiction talán valakinek ismerős lehet, bár nem hiszem, hogy sokan olvasták volna. Jó magam egy 21 éves lány vagyok, együtt élek a vőlegényemmel, és erdőmérnöknek tanulok. Az egyetemi hajtás nem éppen az én világom, szóval szeretek a magam értékrendjének megfelelően élni, és eléggé megterhelő számomra sokáig emberek között lenni. :) Ez alól is vannak kivételek, de nagyon szeretek egyedül lenni, olvasni, szeretem a nyugalmat, szeretek zenét hallgatni és zenélni, írkálni magamnak mindenféle hülyeséget, rajzolni, filmezni, elővenni és újranézni gyermekkorom kedvenc animéit, sétálni, túrázni, meg minden ilyesmi. Köszönöm mindenkinek, aki újra teremtette ezt az oldalt, a béke szigetét. :) Történetek by maya110

A farkas és a varjú by maya110

Korhatár: R [Kritikák - 0]
Ismertető:

Mi történik, amikor feltépnek egy régi sebet? Mi történik, ha a múló érzések a felszínre törnek? Mi történik, ha az egész életedet behálózza a kötelességtudat, a sors, a szerelem, a kín?

Uchiha Itachit utoléri a múltja, a farkas személyében. Egy napon, a kettejük szétfeszített sorsa ismét egyesül. Az érzelmek vadon kavargó óceánjában nem csak saját démonaikkal, de a külvilág kegyetlenségeivel is szembe kell nézniük. Te mit tennél?

 

A történet Naruto c. anime világában játszódik (főként Shippuuden idővonalán), de nem követi feltétlenül az eredeti anime történéseit. Saját szereplős sztori, ezért kérek mindenkit, csak úgy olvassátok el,hogy elfogadjátok, ha emiatt a karakterek kapcsolat rendszere felborulhat, illetve, a történet folyamata is megváltozik. 


Kategória: Anime > Naruto
Szereplők: Akasuna no Sasori, Akatsuki, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hidan, Hoshigaki Kisame, Iwa no Deidara, Jiraiya, Kakuzu, Konan, Ootsutsuki Hagoromo, Pein, saját szereplő(k), Sarutobi Asuma, Senju Tsunade, Shimura Danzou, Subaku no Gaara, Uchiha Itachi, Uchiha Obito, Uchiha Sasuke, Uzumaki Nagato, Uzumaki Naruto, Zetsu
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, Erotikus tartalom, Nemi erőszak, OOC karakter(ek), Szereplő halála
Jellemzők: First time
Műfaj: Akció/Kaland, Általános, Dráma, Fluff, Humor, Romantikus
Párosítás: Nincs
Sorozat: Nincs
Kihívások:
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 4182 | Megtekintés: 561

[Report This]
Feltöltve: 2018.01.09 | Frissítve: 2018.01.10