Szerzői név: Whaler [Kapcsolat]
Valódi név: Viktoria
Tagsági szint: Tag
Regisztrált: 2017.12.18
Weboldal:
Beta-reader:

Hali,


 


mivel szeretem, ha a kedvelt íróim írnak ide valamit magukról, írok én is, az úgy fair.


Ugyanezen a néven írtam Animefanfictionon is, (meg Animeszerepjátékon is, csináljunk egy kis reklámot, mert az is tök jó hely). Még várom azoknak a történeteknek az a felbukkanását, amikbe ott beleszerettem, de a remény, meg az utoljára, tudjátok.


Amit a másik helyre írtam, az itt nem lesz fent, igyeksezm jópofa dolgokat hozni majd helyettük. De sosincs az embernek elég ideje a felére sem a végén.


 


Elég komolyan veszem az írást, ezzel nem azt mondom, hogy jól csinálom, vagy bármi érdemi közöm, vagy eredményem lenne benne, viszont igyekszem fejlődni, az pedig egyedül nem megy. (Az komment szekció sem feltétlen alkalmas rá.)


Szóval, ha valaki érdekelt esetleg kölcsönös bétázásban, ötletek, stílusok, technikák megbeszélgetésében, történetek átrágásában, szerkezetek hasogatásában, szavak gyomlálásában, rakat szóból élvezhető szöveg faricskálásában, akkor keressen meg nyugodtan.Történetek by Whaler

Inbetween by Whaler

Korhatár: NC-17 [Kritikák - 0]
Ismertető:

 

 

Érezték, hogy valami lesz, de amikor meglátta a Gibraltári őrposzt felé zuhanó bombákat, érezte, hogy nem csak a törékeny békének, de az addig ismert világnak is vége.

Az Overwatch szervezete, ami a békét felügyelte a világban, két éve alakult újra teljes illegalitásban, de mikor újabb isten-program szabadul el, ami szinte egyszerre az emberiség ellen fordítja a gépeket a világon, őket is elmossák a harcok.

Hanzo, a Shimadák utolsó védőszelleme és Jesse, a sokat megélt gunslinger túlélik a támadást és most rajtuk múlik, hogy összegyűjtsék a többieket és kezdjenek valamit a helyzettel. A harc azonban nehezebb, mint megküzdeni a gépekkel; a háború a saját belső harcaik megvívásával kezdődik, szembenézéssel elfogadással és megbocsátással, amiből aztán új jövő épülhet.

Szörnyű vagyok összefoglalóban. Ez technikailag egy Overwatch világában játszódó világvége-fic, ami a szereplők múltjára, lélektanára, kapcsolataira főkuszál, harcokkal és romantikával fűszerezve.

Az Overwatch-világ ismerete előny, de nem feltétel. Egyrészt sok minden át van írva, a többi szépen lassan magyarázva lesz, ahogy halad a történet.

Karakterek: technikailag majdnem minden hős a játékból.

Párosítás: Hanzo/Jesse a fő, de kisebbek vannak még említés szintjén -- a fontos népszerűbbek.Kategória: Egyéb
Szereplők: Más szereplő(k)
Párosítás: Nincs
Figyelmeztetések: Durva nyelvezet, Erotikus tartalom, Felkavaró tartalom, Gyilkosság, Slash / Boys Love
Jellemzők: nincs
Műfaj: Akció/Kaland, Angst, Romantikus
Sorozat: Nincs
Kihívások:
Fejezetek: 2 | Befejezett: Nem | Szavak száma: 7833 | Megtekintés: 11

[Report This]
Feltöltve: 2018.03.25 | Frissítve: 2018.03.26

A harc után by Whaler

Korhatár: PG-13 [Kritikák - 1]
Ismertető:

A Crait csata után a lázadók elmenekültek az Első Rend elől, meghúzzák magukat, hogy rendezhessék a soraikat.

Poe Dameron sok mindenen keresztülment, rengeteg embert veszített, önmagával szembesült. Ez egy kis szösszenet, az ő szemszögéből a harcról, az egész helyzetről és Finnről.

Sötétebb tónusú, de semmi komoly.

Ja igen, Poe x Finn.


Kategória: Film/Könyv > Star Wars
Szereplők: Finn, Poe Dameron
Párosítás: Nincs
Figyelmeztetések: Pre-slash
Jellemzők: OOC
Műfaj: Általános
Sorozat: Nincs
Kihívások:
Fejezetek: 1 | Befejezett: igen | Szavak száma: 3871 | Megtekintés: 175

[Report This]
Feltöltve: 2018.01.02 | Frissítve: 2018.01.02